Pondicherry University School of Philosophy Admission 2024, Exam Pattern, Total Students Placed, Videos

Pondicherry University
Kalapet, Pondicherry, India
The Registrar, Pondicherry University, Bharat Ratna Dr. B.R.Ambedkar Administrative Building, R.V.Nagar, Kalapet, Puducherry – 605014
605014
0413 - 2654262
registrar@pondiuni.edu.in
https://www.pondiuni.edu.in
About Us

Administrator

A renowned academic administrator and an internationally reputed expert in the field of corrosion science and smart materials, has taken over as the Vice-Chancellor, Pondicherry University. Held the positions of Proctor (2005-2010), Head of the Department(2014-17), Member of the Executive Council (2005-2010), and numerous other administrative positions in University of Delhi besides serving as OSD (Principal), Deshbandhu College (1997-1999).

Title in Philosophy Pondicherry University

# Title Researcher Guide(s)
1 Reproductive toxicity of carbendazim in adult male rats: an endocrine, biochemical and histological study Kumaran, B Dr. Rajeswary, S
2 Impact of latex and plant extract of calotropis gigantea(L.)r.br. on anabas testudineus (bloch) and the recovery of latex toxicity with additive nutrients Sree Latha, K Dr. Ramudu, Kadem
3 Microwave dielectric studies on the molecular interaction between some benzonitriles phenols and dimethylsulphoxide using frequency domain and time domain techniques Kasthury, K Dr. Balakrishnan, R
4 Kuzhanthai Elakiyathil Pulappaatu Neri (குழந்தை இலக்கியத்தில் புலப்பாட்டு நெறி) Raguraman S (இரகுராமன், சா.) Dr. Naachiyappan, Naagappa (நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
5 Tamil Elakiyathil Thozhil Ena adippadayil thazhthapatta Makkal (தமிழ் இலக்கியத்தில் தொழில் இன அடிப்படையில் தாழ்த்தப்பட்ட மக்கள்) Anandhan P(ஆனந்தன், பெ.) Dr. Naachiyapan, Naagappa(நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
6 Tharkala kavithaigal, Dalitiyakak Koorugal (தற்காலக் கவிதைகள் தலித்தியக் கூறுகள்) Karunanithi V(கருணாநிதி, வே.) Dr. Naachiyapan, Naagappa(நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
7 Periya Puranathil Kudiyum Kudimakat Kotpadum(பெரியபுராணத்தில் குடியும் குடிமக்கட் கோட்பாடும்) Selvaperumal V(செல்வபெருமாள், வீ.) Dr. Naachiyapan, Naagappa(நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
8 Savarayalu Nayakkarin Vazhvum Paniyum (சவராயலு நாயகரின் வாழ்வும் பணியும்) Suchitra A(சுசித்ரா, ஆ.) Dr. Naachiyapan, Naagappa (நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
9 Thirumoolar - Vallalar Paarvaiyil Maanudam (திருமூலர் - வள்ளலார் பார்வையில் மானுடம்) Malar A(மலர், அ.) Dr. Naachiyapan, Naagappa (நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
10 Thonma Nokil Muchamaia Adiyargal (தொன்ம நோக்கில் முச்சமய அடியார்கள்) Alexis Devaraj(அலெக்சிஸ் தேவராஜ்) Dr. Naachiyapan, Naagappa(நாச்சியப்பன், நாகப்பா), நாகப்பா)
11 Vallalar Padipugalil Thaumanavarin Selvakku(வள்ளலார் படைப்புக்களில் தாயுமானவரின் செல்வாக்கு) Sairam Ganambiga lalitha(சாயிராம் ஞானாம்பிகா லலிதா) Dr. Naachiyapan, Naagappa(நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
12 Sanga Elakkiyam pattriya varalatriyal aaivugal(சங்க இலக்கியம் பற்றிய வரலாற்றியல் ஆய்வுகள்) Narayanan R (நாராயணன், இரா.) Dr. Panjangam K(பஞ்சாங்கம், க.)
13 Vallalar Kanda Sangam, Saalai, Sabai (வள்ளலார் கண்ட சங்கம், சாலை, சபை) Lakshmidevi K (இலட்சுமிதேவி, க.) Dr. Naachiyapan, Naagappa (நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
14 Sangapaadalgalil Perunthinai(சங்கப்பாடல்களில் பெருந்திணை) Gayathri N(காயத்ரி, நா.) Dr. Selvam T(செல்வம், தி.)
15 Tamil Haikukalil Samayangalin Selvaku (தமிழ் ஹைகூக்கிளில் சமயங்களின் செல்வாக்கு) Arunachalam A(அருணாசலம், ஆ.) Dr. Naachiyapan, Naagappa(நாச்சியப்பன், நாகப்பா)
16 Aazhvaargalin Arulicheyalgalil thirumaal thirunaamangal(ஆழ்வார்களின் அருளிச்செயல்களில் திருமால் திகுநாமங்கள்) Malini L (மாலினி, இல.) Dr. Gowthaman S (கௌதமன், சூ.)
17 Tholkaapiya Soladhigarathil Sollum Porulum(தொல்காப்பியச் சொல்லதிகாரத்தில் சொல்லும் பொருளும்) Thilagavathy P (திலகவதி, பொன்.) Dr. Selvam T(செல்வம், தி.)
18 Meipporul Nokil Naattupura Ellakiyam(மெய்ப்பொருள் நோக்கில் நாட்டுப்புற இலக்கியம்) Saroja K(சரோஜா, கோ.) Dr. Selvam T(செல்வம், தி.)
19 Thaaumanavar Thirupaadalgalil Erai Ueer Manam(தாயுமானவர் திருப்பாடல்களில் இறை உயிர் மனம்) Kavitha K(கவிதா, கி.) Dr. Sintha Nilladevi(சிந்தா நிலாதேவி)
20 Ramalingar Padaipugalil Eyarkkai Maruthuva Murai(இராமலிங்கர் படைப்புகளில் இயற்கை மருத்துவ முறை) Vijayalakshmi M(விசயலக்குமி, எம்.) Dr. Gowthaman S(கௌதமன், சூ.)

13558

Universities

257881

Title

300

Department

252

Country